Nekretnine Novi Sad
Povratak na sajt nekretnine-srbije.rs

Ovako izgledaju najskuplje kuće na prodaju u Srbiji

 Vila na Vračaru od 3,2 miliona evra je najskuplja vila koja se, prema podacima agencija za nekretnine, prodaje u Srbiji. U nezvaničnim ponudama ima i duplo skupljih.

 - U ponudi ima i vila koje koštaju i do osam miliona evra, ali one se ne objavljuju po oglasima i ne otkriva se ni ko je prodavac ni ko je kupac. Prodaju se isključivo preko advokata, po preporuci i sa ljudima od poverenja. Većina vlasnika skupih vila ne dozvoljava objavljivanje oglasa.

 

Ovakve nekretnine mahom kupuju ambasade, svetske organizacije ili kompanije koje ih pretvaraju u svoja predstavništva.

 


- Pojedinci se retko odlučuju za ovako velike kupovine. Ukoliko i kupuju, to su najčešće sportisti ili sportski menadžeri, jer su jedni od retkih koji mogu bez problema da  dokažu poreklo imovine, tj. da dokažu gde su zaradili novac , luksuzne nekretnine se kupuju za keš.


Više od 90 odsto ovih vila nalazi se u Beogradu, u elitnim krajevima Senjak, Dedinje i Vračar. Lokacija, tj. zaklonjenost od pogleda, visok nivo diskrecije i još viši nivo bezbednosti glavni su zahtevi kupaca.

 

1. Vračar, Krunska - 650 kvadrata, 3,2 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luksuzna kuća na najlepšoj lokaciji na Vračaru. Tipična jednospratna gradska vila, izgrađena 1903. godine. Luksuzno je opremljena, ima 10 soba,  pet kupatila i granitno popločano dvorište od šest i po ari placa.

 

2. Dedinje - 580 kvadrata, 3 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nedavno izgrađena vila na šest ari placa u najlepšem delu Dedinja. Vila je podeljena na četiri nivoa, prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Ima sedam  spavaćih soba, osam kupatila, garažu za dva automobila, saunu i prostranu terasu na vrhu.

 

3. Dedinje - 500 kvadrata, 3 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U pitanju je vila podeljena na tri nivoa. Ima pet spavaćih soba, pet kupatila, garažu i dvorište od 12 ari. U najlepšem je delu ulice, izgrađena 2002. godine.

 

4. Dedinje, Užička - 1.000 kvadrata, 2,6 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nova vila na Dedinju u četiri nivoa, sa placem od 12 ari. Svaki nivo ima po 250 kvadrata a u okviru kuće postoji i garaža sa četiri garažna mesta. Potrebno je uraditi kompletne unutrašnje radove, a postoji i mogućnost ugradnje lifta.

 

5. Dedinje, Augusta Cesarca - 550 kvadrata, 2,5 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luksuzno opremljena kuća sa dvorištem od 12 ari i bazenom. U prizemlju su prostorije za osoblje koje brine o kući koja ima četiri sobe, četiri kupatila i pet terasa sa pogledom na Topčider i Košutnjak. Kuća je opremljena video-nadzorom.

 

6. Dedinje, 25. maj - 500 kvadrata, 2,5 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luksuzna vila na tri nivoa sa enterijerom najboljeg kvaliteta. Poseduje i pomoćne zgrade kao što su konoba, vinski podrum, zatvoren bazen sa teretanom, saunom i kupatilom.

 

7. Dedinje, 25. maj - 800 kvadrata, 2,5 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luksuzna vila sa pet soba, u mirnoj ulici, dolazi sa placem od devet ari. Kompletno je nameštena i opremljena najluksuznijim materijalima i nameštajem. 

8. Dedinje, Šekspirova - 520 kvadrata, 2 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuća na tri nivoa, izgrađena 1998. godine. Luksuzno je opremljena i uz nju dolazi i podrum sa saunom, vešerajem i mašinskim delom. Ima grejanje na gas, struju i naftu, a u dvorišnom delu nalazi se pokriven bazen. Ima sedam soba, pet terasa i četiri kupatila.


9. Dedinje, 25. maj - 520 kvadrata, 2 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luksuzna vila u blizini stadiona Crvena zvezda, sa dvorištem od 11 ari. U okviru nje nalazi se bazen, garaža, parking, letnja kuhinja, letnjikovac, a ima i saunu, tehničku prostoriju, perionicu, sedam soba, pet kupatila i pet terasa.

 

10. Fruška gora - 540 kvadrata, 2 miliona evra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuća na luksuznom imanju (5 hektara) u banji Vrdnik. Ima saunu, teretanu, bilijar salu, teniski teren, staju sa boksovima za konje, i još 1.500 kvadrata pomoćnih objekata. Uz imanje ide voćnjak od 13 hektara.

 

Izvor: Blic.rs